Kelimeleriniz duvar mı örüyor, pencereyi mi açıyor?
- Pınar Kurtoğlu
- 6 Şub 2017
- 1 dakikada okunur

Eğitmenler:
Judy Bleil Saruhan, CNVC Sertifikalı Eğitmen
Canan İrtem, CNVC Sertifikalı Eğitmen Adayı
Seminer İçeriği:
Çarşamba akşamları 2 saat olarak gerçekleştirilecek program her seviyeden Şiddetsiz İletişim bilgisine sahip kişilere açık olup, 8 haftalık olarak kurgulanmıştır.
Toplamda 16 saatlik hazırlanan bu program, Şiddetsiz İletişim Giriş Semineri’ne denktir. Programı tamamlayanlara Giriş Semineri sertifikası verilecektir.
Programda BayNVC’nin (Miki ve Inbal Kashtan) hazırladığı içerikler ve materyaller takip edilmektedir.
www.baynvc.org
Öğrendiklerimizi pekiştirmek ve karşılıklı paylaşımı güçlendirmek için program boyunca 2’li çalışma grupları oluşturulacaktır.
Program:
1. Modül:
1. Seminer (8 Mart 2017): “Hayatımda tek istediğim şey şefkat…” Marshall Rosenberg. Kendime ve diğerlerine nasıl daha şefkatli olabilirim?
2. Seminer (15 Mart 2017): Duygusal kölelikten duygusal özgürlüğe
3. Seminer (22 Mart 2017): İnsanın 4 kulağı olduğunu biliyor muydun?
4. Seminer (29 Mart 2017): Hayatımızı güzelleştirmek için gözlem yapmak ve ricada bulunmak
2. Modül:
5.Seminer (12 Nisan 2017): Şiddetsiz İletişimin Hayat Ağacı
6. Seminer (26 Nisan 2017): Hayır mı dedi? O zaman ne yapacağız?
7. Seminer (3 Mayıs 2017): Şiddetsiz İletişimi bir yöntem olarak benimsemek
8. Seminer (17 Mayıs 2017): Zor konuşmalarda nasıl proaktif olabiliriz? (Ve takdiri ifade etmeyi hatırlayalım.)
Seminer detayları:
Yer: Bomonti, Istanbul
Saat: 19.00 - 21.00
Katılım ücreti:
8 haftalık program için katılım ücreti;
Seçenek: 1 Mart’ a kadar yapılan tek ödemelerde 700 TL’dir.
Seçenek: 1. modül için; 1 Mart’ a kadar 400 TL (1. taksit) ; 2.modül için 1 Nisan’a kadar 400 TL’dir (2. taksit).
Kayıt ve daha detaylı bilgi için:
Derya Bilgin | Mail: nderyabilgin@gmail.com
Not: Kesin kayıtlar ödemenizi yaptıktan sonra gerçekleşecektir.
Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır.