top of page

Figen Köprülü Bir

CNVC Sertifikalı Eğitmen Adayı

Şiddetsiz İletişim ile 2018 yılında tanıştım. O günden bu yana kendimle ve başkalarıyla kurduğum bağlantıyı derinleştiren yaklaşımı öğrenmeye, deneyimlemeye ve yaşamımın farklı alanlarına taşımaya devam ediyorum.

Şiddetsiz İletişim benim için yalnızca bir iletişim yöntemi değil; kendimizi ve birbirimizi daha derinden duyabilmenin, farklılıklarımızla bir arada yaşayabilmenin ve anlaşmazlıklar içinde bile bağlantıyı koruyabilmenin bir yolu.

Empatik koçluk ve bağlantı odaklı çalışmalar aracılığıyla insanların duygularını ve ihtiyaçlarını fark etmelerine, kendilerini kalpten ifade etmelerine ve ilişkilerinde yeni seçimler keşfetmelerine alan açmayı önemsiyorum.

Şiddetsiz İletişim’i paylaşarak toplumsal dönüşüme katkıda bulunmayı, daha fazla anlayışın, dayanışmanın ve barış kültürünün gelişmesini desteklemeyi amaçlıyorum.

vivet.jpeg
bottom of page