top of page

Kızgınlık, Suçluluk ve Utanç, Bir Dönüşüm Yolculuğu


Tarihler: 7, 14, 21, 28 Ağustos, 4, 5 Eylül 2021 - Online


Kolaylaştıranlar: Şükrü Bozkurt, Ceyda Kansızlar, Selcen Akkoç


Liv Larsson ile tanıştığımız gün başlayan yolculuğumuz, yıllar içinde onunla birlikte yaptığımız workshop ve çalışmalarla büyüdü; kendi bireysel yolculuğumuz ve keşiflerimizle olgunlaştı. Ve biz yeniden, öğrendiklerimiz ve keşfettiklerimizi sizinle buluşturmak ve birlikte büyümek için yola çıkmaya karar verdik.


"Kızgınlık, Suçluluk ve Utanç, Bir Dönüşüm Yolculuğu" atölyesini, 4 saat x 6 modülden oluşan online bir program olarak tasarladık. Cumartesi günleri 10:00 - 14:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca eğitim boyunca her hafta Çarşamba akşamları, Selcen Akkoç 11, 18, 25 Ağustos, 1, 8 Eylül 21.00-22.15 saatleri arasında 75 dakikalık online alıştırma akşamı sunarak bu yolculukta katılımcılarımızı destekleyecek.


Eğitime katılmak için en az iki günlük Şiddetsiz İletişim eğitimi almış olmak yeterlidir. Sertifikalar katılım saatinize göre hazırlanacaktır, tümünü katılmanız halinde bu eğitim sertifika yolculuğunuızda 5 günlük eğitime denk gelecektir. Bu atölye hakkında bilgi ve kayıt için farkindailetisim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz...

102 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page