top of page

Empatinin gücü Türkiye’den Bulgaristan’a konuk oluyor


CNVC Sertifikalı Judy Bleil Saruhan, CEESA Yıllık Konferansı’nda konuşmacı olacak

Judy Bleil Saruhan, empatinin gücünü eğitim dünyasıyla paylaşmak üzere Bulgaristan’a konuk oluyor. Türkiye’de Uluslararası Şiddetsiz İletişim sertifikalı iki eğitmenden biri olan Judy, Orta ve Doğu Avrupa Okullar Birliği’nin (Central and Eastern European Schools Association - CEESA) bu yıl “Topluluklar Yoluyla Eğitimi Dönüştürmek” adıyla Sofya’da düzenlediği yıllık konferansında konuşmacı olacak.

Judy, “Empatinin Gücü: Çatışmadan Anlaşmaya ve İşbirliğine Doğru” başlıklı deneyim odaklı atölye çalışmasında tekrarlanan bir anlaşmazlık konusunu karşılıklı anlayış ve işbirliğine dönüştürmek, böylelikle okul ortamında kurulan ilişkileri empatiyle desteklemek için araç ve yöntemler sunacak.

Her yıl farklı bir ülkede, farklı bir temayla düzenlenen ve bu yıl 16-18 Mart 2017 tarihlerinde 27’ncisi düzenlenecek konferansta, bu yıl eğitim ve öğrenme yolculuğunu destekleyen topluluklar oluşturma ve destekleme konuları ele alınacak.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.ceesa.org/conference/item/2342-the-power-of-empathy-moving-from-argument-to-understanding-and-collaboration.html

41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page