top of page

Sura Hart'tan "Saygı Odaklı Ebeveynlik"


ABD’li eğitimci Sura Hart ile Şiddetsiz İletişim Semineri

İhtiyaçların barışçıl biçimde karşılandığı bir dünya düşleyenlerin geliştirdiği Şiddetsiz İletişim’in dünyaca ünlü uzmanlarından ABD’li Sura Hart, 28 Mart 2017 Salı günü “Saygı Odaklı Ebeveynlik” semineriyle ülkemize konuk oluyor. Eğitim ve ebeveynlik alanında Şiddetsiz İletişim uygulamalarını tüm dünyada yaygınlaştıran Hart, daha huzurlu ve uyumlu aile ilişkileri için anne-babaların günlük hayatta kullanabilecekleri ipuçlarını Happy Nest’te gerçekleşecek tam günlük interaktif seminerde bizlerle paylaşacak.

DO / Happ Nest’in organize ettiği bu seminerle Sura Hart, çatışmaları Şiddetsiz İletişim yaklaşımıyla çözme yolunda önemli bir adım atılmasına destek olacak. Şiddetsiz İletişim Derneği davetiyle Türkiye’ye gelen ve HT Hayat’ın basın sponsoru olduğu seminer, Türkçe simultane çeviriyle iki dilde sunulacak.

Hızlanan hayatlarımızda, çocuklarımızın yoğun programlarını mükemmel organize edilmesini ve gerçekleşmesini sağlayan biz modern anne-babalar, çoğu zaman kendimizi çatışmaların ortasında çaresiz hissederiz. Bu çaresizlik nasıl aşılabilir? Basit, uygulanabilir metodlarla krizler atlatılabilir mi?

Sura Hart, geliştirdiği “Saygı Odaklı Ebeveynlik” yaklaşımıyla ebeveyn-çocuk ilişkisini destekleyici duygusal ortam sağlamayı hedeflerken aile içinde çocukların kendilerini güvende hissederek tüm potansiyellerini gerçekleştirmelerini sağlayacak araçlar sunuyor.

Çocukların davranışlarına yeni bir bakış açısıyla cevap verebilmek için ebeveynlerin iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçlayan seminerde aile bağlarını derinleştirmek, aile içinde gönülden işbirliğini desteklemek, ebeveynliği daha keyifli hale getirmek ve topluma, aileye, kendisine saygılı bir bireyi hayata hazırlamak için ipuçları paylaşılacak. Seminerde, Hart’ın tüm dünyada çok satan ve sekiz dile çevrilen “Respectful Parents, Respectful Children” kitabında sunulan iletişim yaklaşımı temel alınıyor.

Yer : Happy Nest Gün : 28 Mart Salı 2017 Saat : 10:30 -16:30 Rezervasyon ve Bilgi : 0212 257 85 85 -0212 257 87 87 Mail : info@happynest.com.tr

187 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page