top of page

İlişkiler Online Semineri


4, 11, 18, 25 Temmuz 2019 / Online

Kolaylaştıran: Özgen Saatçılar

Seminer boyunca mevcut olan romantik ilişkinize yada geçmiş romantik ilişkinize/ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Seminerin ilk kısmında yaşam çizgisi dediğimiz bir çalışmadan sonra romantik ilişkilerde sizin özlemleriniz, ihtiyaçlarınız, döngüleriniz var mı/neler, bunları keşfe çıkacağız. Her katılımcıyı kendi ilişkisi/ilişkileri ile çalışmaya davet ediyorum. Daha sonra ilişkilerimizi onarmak, tekrar bağlantı kurmak ve ilişkimizi güzelleştirmek-zenginleştirmek için alıştırmalar yapacağız.

İlişkiler Online Seminerini hazırlarken benim niyetim kendi deneyimimi sizinle paylaşmak. O yüzden bu seminer bol miktarda benim kişisel hikayemi içeriyor. Şiddetsiz İletişim öğrenme yolculuğumda kazandığım deneyimlerin, farkındalıkların bana ve ilişkide olduğum insanlara şefkat, bağlantı anlamında büyük katkısı oldu. Çevremde ilişki kurmaktan çekinen, ilişkilerde yaşadığı hayalkırıklıkları dolayısıyla kendini kapatmış, yada ilişki özleyen dostlarım, onlarla yaptığım bağlantı ve paylaşımlara istinaden bu semineri hazırladım.

Benim şiddetsizlikten ve yaşamak istediğim dünyadaki barışı yaratmaktan anladığım ilişkilerdeki barışı yaratmaktan geçiyor. Eğer romantik ilişkilere barış gelirse daha kolaylıkla bu yola gireceğimizi düşünüyorum.

Bunula birlikte, ben romantik ilişkilerim yolunda gitmediği zamanlarda çok acı çektim, uzun yas dönemlerim oldu, evet kayıplar hayatımızın bir parçası, kutlama kadar yas dönemlerini de seviyorum, aynı zamanda hep kendime şunu sordum –acaba daha az acı çekerek öğrenebilir miydim? İşte bu seminer sizin daha az acı çekmenize katkıda bulunmak üzre de tasarlandı.

Hepimizin iyi haline katkı hatırlatmak isterim: bu seminer bir şifa çalışması-derinleşme çalışması değildir, bu bir farkındalık çalışmasıdır.

Ne zaman?

4-11-18-25 Temmuz ve 1-8 Ağustos 2019, Perşembe akşamları 21:00-23:00 arasında, toplam 6 buluşma, 12 saat.

Kimler katılabilir?

Partneri olan yada olmayan, romantik ilişkilerinde kendini ve ihtiyaçlarını keşfetmek isteyen, mevcut ilişkisi ile ilgilenmek, ilişkisini iyileştirmek ve derinleştirmek isteyen herkes katılabilir. Herhangi bir ön koşul yokJ

Nasıl katılacaksınız?

Ödemeniz hesaba geçtikten sonra ben size seminer katılımı için bir link göndereceğim, linke ister cep telefonunuzdan isterseniz bilgisayarınızdan tıklayarak katılabilirsiniz. Seminer boyunca yanınızda yolculuğunuz boyunca not alacağınız bizim seyir defteri dediğimiz bir defterinizin olmasını rica ediyorum. Atölyemiz boyunca egsersizler yapacağız ve sizi gönlünüzden geçenleri paylaşmaya davet edeceğim, kendi rahat ve konforunuz için kendi mahremiyetinizi sağlayacak bir ortam sağlar mısınız? Aynı zamanda çalışmanın verimliliği ve tüm katılımcıların rahat ve konforu için sessiz bir ortam seçmenizi rica ediyorum.

Daha detaylı bilgi isterseniz bana yazar mısınız?

siegitimleri@gmail.com


89 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page