top of page

Aile içinde Ödül ve Cezanın Ötesinde


Tarih: 19, 26 Aralık, 2, 9, 16, 23, 30 Ocak, 6 Şubat - Online


Kolaylaştıranlar: Gizem Alav Şapçı , Alper Süzer


Fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal zorlanmalarımızda bizi desteklemek, içsel gücümüzü bulmaya yardımcı olmak ve iyi oluş hallerimizi beslemek... Sevdiğim insanların kurduğu Hapaka’nın edindiği güzel amaçlar bunlar... @hapakacom kutlu olsun, çok yaşasın. Biz de bu kutlamaya katıldık ve büyük keyifle sunduğumuz “Aile İçinde Ödül ve Cezanın Ötesinde” programını bu platformun yapısına uygun biçimde uyarladık. 19 Aralık’ta yeni bir grupla sekiz haftalık bir destek, keşif ve dönüşüm yoluna çıkıyoruz; aşağıdaki davetlerimize “evet” diyen herkesle buluşmak için heyecanlıyız. 🍃 • Aile içinde yaşamak istediğin işbirliği, uyum ve huzur ortamıyla, yaşadığın gerçeklik arasındaki fark dikkatini çekiyorsa;

• Uyuşmazlıklarda güç mücadelelerinden, haklı-suçlu oyunundan, kızgınlık ve küskünlükten bıktıysan;

• İstediğini elde etmek için çocuğuna yaptırım uygulamak veya vaatlerde bulunmak seni huzursuz ediyorsa;

• “Çocuğuma ‘doğru olanı’ göstermenin başka bir yolu olmalı” diyen iç sesini duyuyorsan, “Aile İçinde Ödül ve Cezanın Ötesinde” programına davetlisin.

🍃 Şiddetsiz İletişim’in bize, ailelerimize kattıklarından güç alarak oluşturduğumuz, her biri 1,5 saatlik online çalışmalardan oluşan 8 modüllük programı, Zoom programı üzerinde canlı ve interaktif video konferanslar halinde sunuyoruz. Katılımcılar, katılamadıkları modüller olduğunda, çalışmaları kayıtlardan takip edebilecekler. 🍃 Katılanlar Ne Dediler? • Buradaki katılımcıların çocukları adına çok şanslı olduklarını düşünüyorum. Yaptıklarımızı öğrencilerime aktarmak için yanıp tutuşuyorum. Aslı • Sizin birbirinize olan tavrınızdaki enerji, sakin ve huşu dolu haliniz Şiddetsiz İletişim’le buluşmuş gönüllerin duruşu olarak beni etkiledi. ​Şükriye • Bu atölye boyunca kendimi dinledikçe çocuğumu dinleyebildim. Bağlantım güçlendikçe köklenmiş hissetmek güven verdi. ​Nedret • Hayatımda gittiğim en anlamlı atölyeydi. Sizden öğrendiklerimin etkilerini daha 2. ders sonunda ailemde deneyimledim. Seray • Ödül saymadığım ya da ceza görmediğim ‘güç’lerimi gösterdi bu atölye bana. Yol uzun, ama kaygılar geride kaldı. Sibel Kayıt için bilgi www.hapaka.com da bulabilirsiniz.

69 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page