top of page

Gönülden Öğretmen * Sınıfta Empatinin Temelleri


Tarihler: 19, 26 Eylül, 3, 10, 24, 31 Ekim 2022- Online


Kolaylaştıranlar: Gizem Alav Şapçı, Fatoş Ateş


Öğrenme ortamlarını Şiddetsiz İletişim bilinciyle destekleme” şevkimize hayattan nefis bir armağan geldi; geldiği gibi hem sevincini hem kendisini öğretmenlerle paylaşmak istiyoruz:


Bir yakınımız, Şiddetsiz İletişim'i öğrenmek istemekle birlikte maddi durumu elverişli olmayan öğretmenleri desteklememizi mümkün kılacak bir bağışta bulundu bize 🎈Bu bağış bizim için hem hayata güven demek, hem cömertlik demek, hem gönülden katkı almak demek, hem cesaretlenmek demek… Bu sürprizin heyecanıyla, sonbaharda, okulların açılmasıyla birlikte, öğretmenler için Şiddetsiz İletişim’e giriş eğitimi seviyesinde 6 haftalık online programımızı başlatıyoruz. Aldığımız katkıyı olabildiğince çok öğretmen arasında, ihtiyaç temelli olarak paylaştırmak istiyoruz. Detaylar profildeki linkte, “Gönülden Öğretmen: Sınıfta Empatinin Temelleri” başlığı altında. Gönülden öğretmenlik kadar gönülden alıp vermelerin de güzelliği aşkına! 💛 Ve hayata şükranla!



Pazartesi akşamları, 20:30-22:30 İŞLEYECEĞİMİZ KONULAR Empati: Öğrencilerimle bağ kurmak İfade: Net ve etkili dilimi bulmak Saygı: Ödül cezaya alternatifler geliştirmek Barış: Çatışmaları yönetme becerilerini güçlendirmek Dayanıklılık: Zor duygularla baş etmek Öz-şefkat: Tükenmeden öğretmenlik yapmak


Bilgi ve kayıt için:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9C7y0vSOkWlyTmD2yqPUC4KDPy1M7rJVVNG6SjetYqCme3Q/viewform

29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page