top of page

İçe Bakma Durağı


13,20,27 Şubat, 5 Mart 2020 - Kadıköy, İSTANBUL


Kolaylaştıran: Hülya Tosun


Şubatta akşam çalışmalarına yeniden başlıyoruz! Bazen, kendimle nasıl bağlantı kurabileceğimi bilmiyorum. Bazen, günlük koşuşturma içinde kendimle bağlantı kurmayı unutuyorum. Bazense içimde ne bulacağımdan korktuğum için, bağlantı kurma ihtiyacımı görmezden geliyorum.


Şiddetsiz iletişim ve çember çalışmalarının benim için en sihirli yanı, hızla dönebilen dünyamı bir an için durdurup, içimde ne olup bittiğine bakabilmek ve bunu yaparken yalnız olmamak. Çok basit araçlar kullanarak, içimdeki canlılığa, ışıltıma çıkabilen kestirme yollar beni her seferinde ilk kez olmuş gibi şaşırtıyor.


İçe bakma durağıyla sizi kısa bir mola vermeye davet ediyorum ve kendinizle bağlantı için verdiğiniz bu kısa molalara ev sahipliği yapmak istiyorum. Kadıköy’de 13 Şubat itibariyle, 4 hafta boyunca Çarşamba akşamları buluşalım, alıştırmalar, oyunlar ve çember paylaşımlarıyla her hafta başka bir pencereden kendimizle ve birbirimizle bağlantı kuralım. (19:30-22:30 arası, Kadıköy İçe Bakma Durağı’nda)

13 Şubat 2020 - Gönülden Alma-Verme’de alışkanlıklarım? 20 Şubat 2020 - İletişimde Şalterim Attığında Bana Ne Oluyor? 27 Şubat 2020 - Geçmişten geleceğe, köklerim, değerlerim, hayallerim. 5 Mart 2020 - Parayla İlişkimi Keşif.


Çalışmalar birbirinden bağımsız olduğu için dilediğinize katılabilirsiniz. Bununla birlikte, daha önceki çalışmalardan aldığım ilhamla, 4 hafta boyunca tüm çalışmalara katılmak birlikte büyüp, gelişip, keşfederken, bir topluluk oluşturmaya da vesile olabiliyor.

Kolaylaştırıcı : Hülya Tosun (Ruhu Bohçada Gezen)

Bilgi ve kayıt için: ruhubohcadagezen@gmail.com Whatsapp: 05333529468

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page