top of page

Kalp Dili Eğitimleri


Kolaylaştıran: Deniz Spatar


📌"Şiddetsiz İletişim öğrenmek istiyorum, nereden başlayayım?"

📌"Bir eğitim aldım, Şiddetsiz İletişim'e nasıl devam edebilirim?"

📌"Şiddetsiz İletişim eğitimlerine katıldım, derinleşmek için ne yapabilirim?"

🎉Kasım ayından itibaren bu soruları soranlara "Tam da sana göre bir seminer sunuyorum, gelsene" diyebileceğim programlar açtım.

🎉Yüzyüze bekleyenler için de müjdem var. Ocak'tan itibaren İstanbul'da yüzyüze bir giriş semineri ve hemen ardından Yüzyüze Kalp Dilinin Temelleri 1 sunuyorum. Bunların detaylarını tek bir posta sığdırmam çok kolay değil. Aynı zamanda post'u kaydırarak eğitimlerin adlarına ve hangi tarihler arasında sunacağıma ilişkin fikir elde edebilirsiniz. Hepsiyle ilgili olarak ------ Özgül Dere Özdemir kalpdilinintemelleri@gmail.com ------- adresinden kayıt formu isteyebilirsiniz. Formlarda içerik, kimler katılabilir, mekan, katkı payı vb. bilgileri detaylı olarak göreceksiniz.


Kısaca not edersem Yüzyüze seminerler (yeni başlangıç yapacaklar için):

Kalp Diline Giriş Semineri (7-8 Ocak, Cumartesi-Pazar, İstanbul)

Kalp Dilinin Temelleri 1 (Şubat- Mayıs, 5 cumartesi, İstanbul)

Yüzyüze seminerler (derinleşmek isteyenler için)

Mentörlük Haftasonu (Stephan Seibert ile birlikte, 11-13 Kasım, Cuma akşamı + Cumartesi-Pazar, İstanbul)

Şiddetsiz İletişim'le Öze Yolculuk Giriş (Stephan Seibert ile birlikte, 4-6 Kasım, Cuma akşamı + Cumartesi-Pazar, İstanbul)

Şiddetsiz İletişim'le Öze Yolculuk Derinleşme (Baerbel Klein&Stephan Seibert ile birlikte, 2-5 Mart, Perşembe-Cuma-Cumartesi,Pazar, İstanbul)

Bunların yanısıra online programlar Kalp Dilinin Temelleri 2, Şiddetsiz İletişim Paylaşmak, Kalbin Gücüyle Derinleşme programları için son kayıtları almaya devam ediyoruz.

👉Tüm bunların detaylarını öğrenmek için 27 Ekim Perşembe akşamı 21.15'te bir Instagram canlı yayını yapacağım. Canlı yayını izleyebilir ya da hemen kalpdilinintemelleri@gmail.com'a yazarak bilgi isteyebilirsiniz. Birlikte öğrenmek, büyümek, gelişmek ve keşfetmek üzere

183 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page