top of page

Kalp Dili Topluluk Kampı

ree

Bilgi ve Kayıt için: kalpdilinintemelleri@gmail.com


Tarihler: 15-19 Mayıs 2026 – İstanbul/Seshane


Kolaylaştıran: Deniz Spatar, Stephan Seibert

 

Bu bir kutlama, birliktelik ve topluluk çağrısı. Kalp Dili Topluluk Kampı 3. yılında tüm yol arkadaşlarını bekliyor.


📌Kamp, Eylül’de başlayan ve yıl boyu süren Şiddetsiz İletişim eğitimlerinin ardından topluluk olarak biraraya gelip öğrenmek istediklerimize birlikte karar verip birbirimizden öğrenme alanları açtığımız bir yapıya sahip.


📌Her sabah ve akşam topluluk alanında birbirimize kalbimizi açıyor, sabah öğle arası paralel oturumlarda Deniz ve Stephan’la birlikte yeni keşifler yapıyoruz.


📌Öğleden sonra oturumları ise yine birlikte planladığımız kampa katılan herkesin canı isterse sunum yaptığı canı isterse sunumlara katıldığı bir yapıya sahip.


📌 @seshaneyasam ‘ın yemyeşil bahçesinde, birlikte kahvaltı etmenin, yemek yemenin, çay, kahve içip empatik sohbetler yapmanın keyfini çıkartıyoruz.Kampın son akşamı ateş başında şarkılar söyleyip, dans ediyoruz.


🎉Bu yıl, önceki yılların geribildirimlerinden süzdüğümüz iki yeniliğimiz var:


➕1 gün daha birlikteyiz.


🌱Kamp hiç Şiddetsiz İletişim eğitimine katılmamış olanlara da açık. Üstelik, belli bir sayının üstünde ilk kez Şİ alanına gelen olursa kampta bir de Şiddetsiz İletişim’e giriş semineri sunacağız.


Kalp Dili eğitimlerine katıldıysan seni bekliyoruz. Eğer Kalp Dili eğitimlerine henüz katılmadın ve bizi tanımak istiyorsan da çok seviniriz, gel bekliyoruz.


✍️Detaylı bilgi için bize yaz lütfen, sana bilgi iletelim: kalpdilinintemelleri@gmail.com

 
 
 

Yorumlar


bottom of page