top of page

Kalp Diline Giriş Semineri


Tarihler: 17-18 Eylül 2022-Online


Kolaylaştıranlar: Deniz Spatar ve Kalp Dili Ekibi


Günlük hayatta kendinizle, başkalarıyla didişmekten, sesinizi duyurmaya çalışırken işlerin daha da sarpa sarmasından bıktınız ve kendinizle de başkalarıyla da huzur bulmak, barış için bir adım atmak istiyorsanız benim hayatımı zenginleştiren Şiddetsiz İletişim'le tanışmanızı çok isterim. Tanışmak için de size bu seminerimi öneriyorum.


📌Kalp Diline Giriş Semineri'nde niyetim katılanların şefkati engelleyen iletişim biçimlerinin farkına kendilerinin varabilecekleri, iletişim seçimleri yapmak için ilham alabilecekleri bir alan yaratmak. 📌İki gün boyunca adım adım Şiddetsiz İletişim'in özü, günlük hayata nasıl uygulayabileceğiniz konusunda egzersizler aracılığıyla önünüzde yeni bir yol açmak istiyorum. 📌Dileğim, grupla birlikte çalışarak Şiddetsiz İletişim'in dört adımına yoğunlaşarak, bunu gündelik hayatta uygulamak için sizi cesaretlendirmek.

❓Kimler için peki bu seminer derseniz, kendisini anlamak, kendisini gerçekleştirmek, kendisi değişirken, diğerleriyle özenli bağlantı kurmak isteyen ve kalbinde toplumsal barış özlemi taşıyanlar için. Bu bir başlangıç.

👍Ben daha önce başladıydım, yine de gelsem olur mu diyenlere de koca bir evet var içimde. Her seminer grubun ihtiyaçları doğrultusunda akıyor, hep aynı şeyi aynı zamanda hep farklı bir şeyi çalışıyoruz.

⏭Eh Deniz, iki gün aldık bu semineri sonra nasıl devam edeceğiz derseniz, diğer seminer ve alıştırma gruplarımı da bir kaç gün arayla buradan tanıtacağım. ————— Kayıt ve detaylı bilgi için: Özgül Dere Özdemir kalpdilinin temelleri@gmail.com

60 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page