top of page

Kalp Dilinin Temelleri


Eylül 2020 - Online


Kolaylaştıran: Deniz Spatar


Korona geçiş döneminde , 15 Online buluşmadan oluşan bir program sunacağım. Önbaşvuru tarihi 29 Haziran .

Şiddetsiz İletişim’e Giriş Semineri niteliğinde eğitimlere katılmış olanların yolculuklarında derinleşmelerine eşlik etmekten büyük keyif alıyorum.


Yıllık program olarak bilinen, Şiddetsiz İletişim Temel Bilgilerini içeren bu seminerlerde Marshall Rosenberg'in Şiddetsiz İletişim Bir Yaşam Dili kitabının içeriğini takip ediyorum. Yıllık programlarıma Kalp Dilinin Temelleri adını veriyorum.


Normal şartlarda seminerlerimi Beşiktaş'taki Seminer Evi'mde sunuyor ve sonunda özel bir mekanda inziva ile sonuçlandırıyorum. Bununla birlikte, Korona virüs nedeniyle önümüzdeki aylarda ve sonbaharda Türkiye’nin ve dünyanın ne durumda olacağını pek çok kişi gibi ben de kestiremiyorum. Normalleşme çalışmaları başlamış olmakla birlikte hali hazırda bakanlıkların sosyal mesafeyi koruma ve maske konusundaki ısrarlı çağrıları ve aşının bulunmamış olması, yaklaşık 20-25 kişiyi aynı mekanda biraraya getirme konusunda beni tedirgin ediyor. Çalışanlar ve ebeveynlerin sonbaharda zamanlarını nasıl planlayacakları konusunda da netlik olmadığını görüyorum. Bu nedenle, online gece buluşmalarından oluşan bir geçiş dönemi programı tasarladım.

Eylül-Aralık 2020 sürecinde devam edecek ve 5. kez sunacağım Kalp Dilinin Temelleri yıllık Şiddetsiz İletişim Temel Bilgiler programımla ilgili Korona virüs nedeniyle yaptığım değişiklikleri öğrenmek, 29 Haziran'a dek önbaşvurunuzu tamamlamak için arkadaşım Özgül Dere Özdemir'le irtibat kurabilirsiniz: dereozgul@gmail.com

108 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page