top of page

ÖNCE CAN, KENDİME BAKIM ATÖLYESİ


10, 17, 24 Haziran, 1 Temmuz -Online


Kolaylaştıranlar: Gizem Alav Şapçı, Hülya Tosun


“Keşke akşam da yapsanız” diyenler için geliyor. Yeni seri için kayıtları açtık :) 🌱 Kendimize bakmanın bencillik sayıldığı bir kültürde, hele evlerimize kapandığımız bu dönemde, kendi ihtiyaçlarımızı ikinci plana atmayı alışkanlık haline getirmiş olabiliriz.


Şiddetsiz İletişim bizleri, dış koşullara tutunmadan kendi ihtiyaçlarımızı gözetmeye ve iç kaynaklarımızı doldurmanın yarattığı iyilik halinin canlılığımızı, hayatı beslediği bir anlayışa yönelmeye davet ediyor.

🌱 Her biri 2 saat süren ve dört haftaya yayılan dört buluşmalı atölyede, “önce can, sonra canan” bakış açısının bencillik değil, “ben”le dolu olmak anlamına geldiğini hatırlayarak, kendimizle olduğu kadar sevdiklerimizle ilişkilerimizi de desteklemek istiyoruz.

🌱 @gizemalav ve @ice_bakma_duragi Hülya Tosun birlikte sunacağımız çalışma boyunca, kendimize bakım ve özene ihtiyaç duyduğumuz alanları fark ederek, iç engellerimizi dönüştürerek, ihtiyaçlarımızı karşılamak üzere harekete geçme gücünü (geri) kazanmayı amaçlıyoruz.

🌱 Şiddetsiz İletişim’in araç ve yöntemlerini temel alacağımız ve pratik uygulamalarla destekleyeceğimiz “Önce ‘Can’” Atölyesi, Şiddetsiz İletişim’le tanışmış katılımcılar kadar bu yaklaşımı merak edenlere de açık.

Bilgi için arayabilir, yazabilirsiniz: Gizem Alav Şapçı 05325244383 / gizemalav@gmail.com

96 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page