top of page

Şefkat Temelli Liderlik; İnsan İnsana Üretmek ve Yaşamak


Tarihler: 10, 17, 24, 31 Mart, 7, 14, 21, 28 Nisan 2021 - Online


Kolaylaştıranlar: Alper Süzer, Fatoş Ateş




Üniversite öğrencileri için tasarladığımız Şiddetsiz İletişim’e giriş programı Şefkat Temelli Liderlik; İnsan İnsana Üretmek ve Yaşamak 10 Mart’ta başlıyor!

Çıkacağımız 8 haftalık bu yolculukta katılımcılara güçlü bir Şiddetsiz İletişim temeli ile beraber kendileriyle bağ kurabildikleri ve bolca pratik yapabildikleri besleyici bir alan açmaya niyet ediyoruz. Bunun yanı sıra katılımcılarla beraber Şiddetsiz İletişim’in özgürleştirici yaşam biçimini kucaklayan bir vizyon geliştirmeyi, ve bu vizyonu kendi topluluklarımızla paylaşabileceğimiz bağlantılı adımlar atabilmek adına güçlendirmeyi hedefliyoruz. Şiddetsiz İletişim’den ilhamla ve bütüne hizmet eden liderlik odağında tasarladığımız bu program boyunca aşağıdaki sorulara cevap bulmak istiyoruz:

• Liderlikle ilişkime bakıyorum. Nasıl bir lider olmak istiyorum? • Kendi hayatımın lideri olarak bugünümde iç barışımı nasıl sağlıyorum ve nasıl seçimler yapıyorum? • Seçimlerimi amacımla nasıl ilişkilendiriyorum? • En zor konularda dahi, suçlamadan ve yargılamadan, diyalogta kalabilir miyiz? • Birlikte yaşar ve üretirken güçlerimizi nasıl birleştirebiliriz? • Liderlik ederken iç ve dış kaynaklarımızı nasıl seferber edebiliriz? • Dış koşullar benim liderlik etmemi desteklemediğinde ve değerlerimle uyumsuz olduğunda iç gücümü nasıl bulacağım?

Kendi hayatlarımızın liderliğini elimize almaya niyet ettiğimiz bu programda, güçlerimizin birleştiği yerden özlemini duyduğumuz hayata doğru harekete geçmek istiyoruz. Bu çağrı seni de harekete geçiriyorsa bizimle bu çemberin bir parçası olur musun?

Online gerçekleşecek olan bu program sadece üniversitelerin lisans programlarında eğitim gören öğrencilerin katılımına açık olacak. Haftalık akışımız Alper Süzer ve Fatoş Ateş eğitmenliğinde sunduğumuz, her biri 2 saatten oluşan toplam 8 buluşma ile beraber, yürütücülüğünü Nazlı Özçelik’in yapacağı 3’er saatlik pratik buluşmalarından oluşuyor.


Bilgi ve kayıt için Nazlı Özçelik Önsel’e whatsapp 0532 7776056 / e-mail nozcelikonsel@gmail.com veya instagram @nazli_oo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Programa katılacak bir veya daha fazla öğrenciye burs imkanı sağlamak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.



146 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page