top of page

Şiddetli Geçimsizlikte Şiddetsiz Bir Yol


Bilgi ve Kayıt için: burcubgrn@gmail.com


Tarihler: 6 Şubat -26 Mart 2024 – Online


Kolaylaştıran: Burcu Bağıran


Hayallerle başladığınız romantik ilişkiniz, kendinizi ifade etmekte zorlandığınız, seslerin yükseldiği, birbirinizi duyamadığınız bir deneyime dönüşmüş olabilir.


Belki tehdit ve restleşme halindesiniz. Belki kırgın, üzgün ve küskünsünüz.Yakın ilişkilerinde bu gibi durumları yaşayan ve anlaşmazlıklarını dönüştürmek isteyenleri “Şiddetli Geçimsizlikte Şiddetsiz Bir Yol” programıma katılmaya davet ediyorum.


Bu programı hazırlarken gönlümün niyeti: Evlilik birliği içinde ya da yakın ve romantik ilişkilerinde yaşadığı uyuşmazlığın şiddeti artmadan şiddetsiz bir yol seçmek ve deneyimlemek isteyenleri desteklemek.


“Şiddetli Geçimsizlikte Şiddetsiz Bir Yol” programını, avukat kimliğimin getirdiği hukuki bilgim, boşanma davalarında gördüğüm anlaşmazlık dinamikleri, uyuşmazlık yaşayan çiftler arasındaki arabuluculuk çalışmalarım ve Şiddetsiz İletişim gönüllüsü olarak katıldığım eğitimlerden aldığım ilhamla hazırladım.


24 saatlik bu programın, partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık ve uyuşmazlıklara farkındalıkla yaklaşmanıza, mevcut sorunlar dönülmez aşamaya gelmeden anlaşmazlığı dönüştürmenize kalpten, yakın, samimi bir ilişki kurmanıza ve ilişkinizdeki hasarların onarılmasına destek olmasını isterim.


Programa 2 farklı saat seçeneğinden birini seçerek online katılım sağlamak isteyenler; detaylar için @burcubagiran instagram profilimdeki bağlantı linkine tıkayabilir, instagram üzerinden direkt mesaj gönderebilir veya burcubgrn@gmail.com mail adresime mail yazarak bana ulaşabilir.

34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page