top of page

Şiddetsiz İletişim Yaklaşımı ile Liderlik Programı



Tarihler: 23-25 Nisan, 23-25 Temmuz, 29-31 Ekim 2021, 28-30 Ocak 2022


Kolaylaştıranlar: Vivet Alevi, Judy Bleil Saruhan



Gittikçe artan eşitsizlik, derinleşen kutuplaşma, doğal kaynakların sömürülmesi gibi dünyamızın içinde bulunduğu durumlardan bunalıyor musunuz? Kalbiniz eşdeğerlilik, fark yaratacak diyaloglar ve birliktelik özlüyor mu?


Her birimizin değişik yerlerde katkıda bulunma gücü ve olanakları olduğunu fark edip bulunduğunuz alanlarda ve çevrenizde yaşamayı özlediğiniz dünya için bir şeyler yapmak, bunun için yeni olasılıklar keşfetmek, beceriler kazanmak üzere bir yolculuğa çıkmak ister misiniz?

LIPRO Şiddetsiz İletişim’in temel prensiplerini bilmenin ötesine geçerek, daha derin bir şiddetsizlik bilincini entegre etmek; yaşamda kişisel liderliğimizle yönümüzü bulmak, bunun için yaşamın kendisini rehber almak üzere tasarlandı. Bu program varlığımızın niteliklerini ve ilişki kurmaya ilişkin beceri ve bilincimizi bütünün hayrını gözetecek biçimde hizmet etmeye taşımak için kendimizi hazırlamanın teori ve uygulamalarını içermektedir.


Not: En az 20 gün (120-180 saat) Şiddetsiz İletişim eğitimi almış olmak programa başvurmak için ön koşuldur.

Program ilginizi çektiyse daha fazla detay için broşürümüzü inceleyebilirsiniz: Ön-Kayıt formu için: https://forms.gle/HPN1CRs2mxetfYPT9 Daha fazla bilgi için: E-Posta: liderlikprogrami@gmail.com


342 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page