top of page

Şiddetsiz İletişim Festivali


Tarihler: 30 Eylül 1, 2 Ekim 2022 – Online


Kolaylaştıranlar: Vivet Alevi, Judy Bleil Saruhan, Deniz Spatar, Özgen Saatçılar, Şükrü Bozkurt, Canan İrtem, Ceyda Hirsch, Duygu Albayrak, Gonca Fide, Hülya Tosun, Sevgi Fatoş Özer


📌Nedir: Şiddetsiz İletişim Kitaplığı yayınlarına maddi kaynak oluşturmak için Şiddetsiz İletişim eğitmenlerinin gönüllü katıldığı, güçlerini birleştirdiği bir festival.

📌Hangi kitaplar basılacak? Marshall Rosenberg'in kitapçık serisine Kendim Olmak, Seni Sevmek ile Geçmiş Acıları İyileştirmek kitapçıkları gelecek.

📌Hangi eğitmenler var? Bu yıl CNVC Sertifikalı eğitmen topluluğa yeni katılan 5 eğitmenle birlikte Türkiye'deki tüm Sertifikalı Şiddetsiz İletişim eğitmenleri.

📌Konuları neler: Konuları eğitmenler festival için özel olarak belirlediler. Başlıklarını görseli kaydırarak görebilirsiniz. Dahası için lütfen kayıt formu isteyin.

📌Ücretli mi: Bu festivali yeni kitaplar için kaynak oluşturmak üzere düzenliyoruz. Katılım ücretiniz yeni kitapların basılmasını sağlayacak.

📌Bu bir eğitim mi: Hayır bir eğitim değil, aynı zamanda Şiddetsiz İletişim'le farklı eğitmen sesleri aracılığıyla tanışmak ya da Şiddetsiz İletişim'e yoğunlaşmak için eşsiz bir fırsat.

📌Detaylı bilgi ve kayıt için ne yapmalıyım?

siddetsiziletisimfestivali@gmail.com'a yazarak bilgi isteyebilirsiniz.

Haydi bekliyoruz

106 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page